Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Truciaki

Xerio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

XxX Nie ma nie potraficie pojąć to trudno... "Switchery", temat do kosza, nie ma nabijania postów.

LUDZKA ZAZDROŚĆ NIE ZNA GRANIC...

sygnature.png

Opublikowano

@Up a sama -25 nic nie daję...? Jeszcze byś wymagał pro innych bonów,zrób chociaż taką to ,wtedy weź się za krytykę -.-

@Topic Cudo ludo ,1 i 2

Opublikowano

też se zostawie switchera na noc i bd miał takie ;)

jestem hejterem

Tylko mi nie gęgaj, że to tylko wizerunek, bo ja kurwistrzale i bez niego mam szacunek.

Opublikowano

@Up1,up3 Wypierdalać ,napiszę tak. Macie takie ? Up@ Pokaż chociaż ,takie śr lub umki jakie on ma ; ] Za jakiego c*ja go oskarżasz o switchera ? Może miał szczęście.... Ludzka zazdrość nie zna granic <_<

Opublikowano

@UP Dokładnie nie zna granic. ;/

DAJCIE MI SWITCHERA KTÓRY DZIAŁA NA XENOXMT2... Nie gracie na tym serwie to się odczepcie;/

DOWN, to sobie zobacz czy działa "grekó" to ze jest temat to o niczym nie świadczy. Nie wierzysz twoja sprawa mi to wisi ale nie musisz się wypowiadać i nabijać sobie posty "grekó". :mellow:

I wytłumacz mi co to według ciebie znaczy "Nie udawaj greka" Bo ja nic nie mówiłem że się nie orientuje...

sygnature.png

Opublikowano
@Up1,up3 Wypierdalać ,napiszę tak. Macie takie ? Up@ Pokaż chociaż ,takie śr lub umki jakie on ma ; ] Za jakiego c*ja go oskarżasz o switchera ? Może miał szczęście.... Ludzka zazdrość nie zna granic dry.gif

sam możesz wypierdalać wielmożny kutasie.

DAJCIE MI SWITCHERA KTÓRY DZIAŁA NA XENOXMT2... Nie gracie na tym serwie to się odczepcie;/

jest temat i nie udawaj greka.

Tylko mi nie gęgaj, że to tylko wizerunek, bo ja kurwistrzale i bez niego mam szacunek.

Opublikowano

@Up Jeżeli już chcesz kończyć kropką , to zacznij od wielkiej litery , nie pisz do mnie "kutasie" Jak do swojego kolegi ; ] Ty pierdolisz farmazony , podaj temat ,a nie bez dowodów .... :angry:

Opublikowano

fajna trutka, sam bez bonus switchera wbilem bodaj 47% w żalu, a brat 53, więc da rade bez bota:)

Jeśli naprawdę bez zmieniania po przez bota to gz:)

Jeśli nie to jesteś zwykłym dzieciakiem, który chce wszystkich dookoła oszukać:)

Opublikowano

No patryk ,patryk niezły zatruciak ; )

Zbieram Minusy.Proszę o naciśnięcie czerwonego guzika.

adikkk11.jpg

Piszę poprawnie po

1286652807-U198706.png

Liczę na

minusik.png

Opublikowano
@Up Jeżeli już chcesz kończyć kropką , to zacznij od wielkiej litery , nie pisz do mnie "kutasie" Jak do swojego kolegi ; ] Ty pierdolisz farmazony , podaj temat ,a nie bez dowodów .... angry.gif

nie mam kolegów kutasów,

jedynym kutasem jakim tu jest to jesteś ty ;]

Opublikowano

nie mam kolegów kutasów,

jedynym kutasem jakim tu jest to jesteś ty ;]

Dobra skończ... Nie obchodzi mnie co TY o tym myślisz robiłem to bez switchera więc możesz tylko tylko się pluć a ja się będę z ciebie lać...

@DOWN

Wiem że nie do mnie ale napisałem Ci co o tym myślę.

Nie wierzysz, twoja sprawa. Ale nie musisz robić wojny w temacie.

sygnature.png

Opublikowano

Dobra skończ... Nie obchodzi mnie co TY o tym myślisz robiłem to bez switchera więc możesz tylko tylko się pluć a ja się będę z ciebie lać...

to nie było do ciebie

Opublikowano

A tam, wiesz też mogę dać Truciaka z kamera, i wmawiać że zrobiłem sam.... nastała era botów, kamermodów teraz śr gówno znaczą.

Kolejny... Do chuja pana zrób mi filmik jak botujesz na xenoxmt2...

Zrób to a potem się do kurwy nędzy wypowiadaj! NA XENOX NIE DZIAŁAJĄ TAKIE GÓWNA!

Sory za wulgi ale te dzieci już mnie rozwalają...

@DOWN

Daj sobie spokój i nie spamuj... Daj mi dowód że na xenoxmt2 działa takie coś jak switcher itp, a nie spamuj, z mojej strony poleciał raport.

sygnature.png

Opublikowano

Xerio:

Xenox jest na kmr modzie i jest opcja zmiany sr lub um.

Do autora:

GZ, ale jakby bylo nie robione na bocie etc. to by bylo zaje...

Nie wmawiaj mi, ze bez bota. Jak bez bota to po co ta sura 14 lv? Ogarnij sie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...